Werken bij Market Scan

Market Scan ontwikkelt ‘state-of-the-art' webapplicaties en SaaS diensten, gebaseerd op ons eigen unieke ATOSI Webplatform. Dit doen we voor een diversiteit aan interessante verzekeraars, assurantie tussenpersonen en volmachten. Market Scan heeft diverse grote namen onder haar klanten, zoals: Arag, Aegon, ASR, Avéro ACHMEA, Bovemij Verzekeringen, Chartis Europe, Delta Lloyd, Erasmus Leven, Europeesche, Generali, ING Assurantiekantoren Nederland, Nationale Nederlanden, Menzis, London, Noordhollandsche van 1816, REAAL, Unigarant en Van Lanschot Chabot. Market Scan is sinds april 2010 een werkmaatschappij van Solera Nederland B.v. Als onderdeel van deze grote, internationale organisatie zijn wij als dochteronderneming met ruim 20 vaste medewerkers groot genoeg voor innovatieve ontwikkelingen en aansprekende opdrachtgevers. Tegelijkertijd zijn we ook klein genoeg om jou alle ruimte te geven voor veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid.

 

Wij zoeken

Stage 1: Bedrijfsinformatie & -communicatie

We willen duidelijk en helder communiceren naar onze gebruikers en onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld via de website, releasedocumentatie en online nieuwsbrieven. Maar ook met “alerts” als er een verstoring van onze dienstverlening optreedt. De vormgeving, de inhoud en het publicatieproces kan nog worden verbeterd. We zoeken een stagiaire die ons hiermee komt helpen.

Stage 2: Mobiele rapportage kerncijfers

Market Scan berekent de resultaten op verzekeringsportefeuilles. Maandelijks krijgen volmachtbedrijven en verzekeringsmaatschappijen nieuwe winst- of verliescijfers op hun portefeuille. We willen de belangrijkste ratio's zo snel als kan beschikbaar stellen. Bijvoorbeeld via mail en via het mobieltje van de verantwoordelijke verzekeringsmanager. We zoeken een stagiaire die dit als afstudeeropdracht wil ontwikkelen.

Vacature: Een medior of senior PHP software engineer (Backend). 

Voor ons team in Ravenstein zijn wij op zoek naar een Medior of Senior PHP Software Engineer die direct mee kan werken aan de doorontwikkeling van ons Volmachtplatform. Dit platform ondersteunt het complete proces van offerte tot en met acceptatie van verzekeringen, inclusief calculatieprogramma's, kennisregels en communicatie tussen de betrokken partijen.

 

Het is jouw primaire taak om mee te denken en te programmeren aan de software van ons Volmachtplatform. Je schrijft software die de interactie tussen verzekeraars, tussenpersonen en volmachtadviseurs ondersteunt zoals offerteapplicaties, Fleetmanagement of andere procesondersteunende webapplicaties.  Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van software. Je maakt daarbij deel uit van een team waarbij je samenwerkt met de projectmanager, productmanager, andere software engineers en klanten.


Market Scan


Market Scan bedenkt, ontwikkelt, beheert en onderhoudt innovatieve, gebruiksvriendelijke, applicaties en datawarehouses voor verzekeringsmaatschappijen en assurantiebedrijven in binnen- en buitenland. In deze markt staan wij bekend om onze robuuste software voor beslissingsondersteunende systemen en offerte/acceptatie systemen. Een diversiteit aan interessante verzekeraars, assurantietussenpersonen en volmachten maakt gebruik van onze software. Denk bijvoorbeeld aan: Arag, Aegon, ASR, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Generali, Meeus, Zicht, Nationale Nederlanden, Unigarant en nog vele anderen.

Market Scan is een resultaatgericht bedrijf met ruim 20 medewerkers en heeft samenwerken hoog in het vaandel. Market Scan is onderdeel van Solera, een wereldwijde leverancier van technologische oplossingen en diensten voor de verzekerings- en schadesector. Solera bestaat uit werkmaatschappijen met ruim 2000 medewerkers in meer dan 50 landen en een wereldwijd netwerk van meer dan 50.000 klanten.


De functie
Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van software. Je maakt daarbij deel uit van een team waarbij je samenwerkt met de projectmanager, productmanager, andere software engineers en klanten.
Voor deze rol vragen wij het volgende:
  • Een IT-gerichte HBO of WO-opleiding (bijv. HBO Informatica);
  • Ten minste drie jaar professionele werkervaring als PHP programmeur;
  • Ruime ervaring met object georiënteerd programmeren;
  • Kennis van en ervaring met SQL;
  • Kennis van en ervaring met JavaScript en een SVC systeem is een pré.
En verder ben je natuurlijk flexibel, servicegericht, communicatief, in staat zelfstandig te werken en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Projectmatig en doelgericht werken zijn kwaliteiten die jij bezit. Ervaring met verzekeringstechnische of financieel-administratieve software is fijn maar niet noodzakelijk.
Market Scan biedt een inspirerende en dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke en technische ontwikkeling. Een marktconform salaris en 13e maand. Groeimogelijkheden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve pensioenregeling.

 

Interesse?

Heb je interesse, stuur dan een korte motivatie met je CV naar jacco.spelt@marketscan.nl. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Jacco Spelt (Teammanager IT) op 06-15052634.