Partners

 

U ziet hieronder de partners van Market Scan. Klik op het logo van de organisatie voor meer informatie.

De informatie op deze webpagina's worden door onze partners zelf opgesteld. Market Scan accepteert daar geen verantwoordelijkheid voor.

Wilt u ook vermeld worden op deze pagina, neem dan contact op met ons.

  ABZ biedt diensten die de efficiency van uw bedrijfsprocessen helpen vergroten. Van realisatie tot implementatie en beheer. Dankzij jarenlange kennis en ervaring in voornamelijk de financiŽle dienstverlening en automotive industrie, is ABZ in staat om u optimaal van dienst te zijn op het gebied van fraude- en riskmanagement, verkoop & distributiemanagement en claimmanagement.
   Stichting SIVI staat als organisatie ten dienste van een groot aantal marktpartijen in de verzekeringsbedrijftak, met een gezamelijk doel. Deze partijen zijn vertegenwoordigd in de diverse geledingen binnen de Stichting, die ieder een eigen rol en functie hebben maar onderling nauw samenwerken.
   VolmachtBeheer ondersteunt en regelt al het informatieverkeer tussen gevolmachtigden, volmachtgevers en overige partijen die actief zijn in de volmachtmarkt. VolmachtBeheer heeft zijn specifieke deskundigheid in de praktijk opgedaan bij veel gevolmachtigden, volmachtgevers, softwareontwikkelaars en andere experts. Al vanaf 2004 werkt VolmachtBeheer actief samen met de NVGA.
 

Infofolio is voor een snel groeiend aantal schadeverzekeraars, volmachten, serviceproviders en vergelijkers defacto leverancier voor het leveren van objectgerelateerde gegevens vanuit haar landelijke database. Met haar econometrische Hermes- en Irismodellen berekent Infofolio voortdurend actuele herbouw- en inboedelwaarden. De Infofolio informatiediensten worden gebruikt bij het vergelijken, offreren, accepteren en prolongeren van opstal- en inboedelpolissen en het actualiseren en analyseren van schadeportefeuilles. Hiermee verkrijgt men actuele en objectieve gegevens over onder andere de verzekerde waarde, het premiepotentiŽel en risico's van de portefeuille. .