ATOSI

Market Scan organiseert ieder jaar enkele ATOSI workshops. Tijdens een interactieve sessie van enkele uren gidsen wij gebruikers/ aspirant gebruikers door onze online offertesoftware. Na afloop heeft ATOSI geen geheimen meer.

Er worden voortdurend nieuwe functionaliteiten en opties aan Atosi (onderdeel van het Volmacht Platform) toegevoegd, daarom worden er regelmatig workshops georganiseerd voor gebruikers en aspirant-gebruikers. 

De sessie bestaat uit 2 delen; eerst wordt u bijgepraat in het theoriegedeelte, na de break gaat u zelf aan de slag om samen met Market Scan praktijkgevallen te behandelen. Het directe resultaat van deze workshop is, dat u volledig zelfstandig met ATOSI overweg kunt en daarnaast bent u op de hoogte zijn van slimme tips en trucs welke uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maken.

Het programma voor deze middag is als volgt:

- 13.00 Ontvangst
- 13.30 – 14.00 Aanvang + introductie
- 14.00 – 15.00 Volmacht Platform: theorie
- 15.00 – 15.30 Pauze
- 15.30 – 16.45 ATOSI praktijk: zelf aan de knoppen
- 17.00 Afsluiting

De workshop is initieel bedoeld voor volmachtbeheerders en acceptanten, maar ook andere collega's zijn natuurlijk welkom. De volgende sessies staan gepland voor dit jaar:


Wanneer u interesse hebt voor het volgen van een workshop, kunt u zich aanmelden via atosi@marketscan.nl. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.

Kosteloos


Wij zien het als onze plicht om onze relaties te helpen het beste uit onze producten te halen. Daarom bieden wij onze workshops gratis aan, mits u ze volgt op ons kantoor in Zeist. Wilt u daarentegen liever een incompany training bij u op kantoor, dan kan dit. In dat geval vragen wij wel een kleine vergoeding van € 350,= excl. BTW door. Mail in dat geval voor meer informatie: atosi@marketscan.nl.


Cursuslocatie
Alle cursussen vinden plaats bij Solera Nederland in Zeist.